Proximedia marktleider in digitale oplossingen

Click+ is één van de merken van Proximedia België, een bedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat en dat digitale oplossingen biedt aan tienduizenden ondernemers.

Proximedia België: 20 jaar professionaliteit

Sinds 1998 ondersteunt Proximedia België kleine, middelgrote en grote bedrijven in hun verschillende projecten. Het doel? Hen originele en professionele oplossingen te bieden om hun bekendheid op het web te ontwikkelen. Via haar verschillende merken, waaronder Click+, is het bedrijf onder leiding van Thierry De Bock, een marktleider. Het heeft verschillende prestigieuze prijzen behaald en is erkend over de hele wereld.

Sinds 2019 is de Ycor-groep van zakenman Maurice Lévy eigenaar van Proximedia. Dit is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het merk. Deze overname biedt de mogelijkheid om de geboekte resultaten te versterken en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Proximedia: meer dan 300 medewerkers

Via haar verschillende merken biedt Proximedia België een volwaardige service aan al haar klanten, van de eerste contactname tot de projectontwikkeling, via bijstand en naverkoopdienst. Het aanbod van deze digitale leider is allesomvattend. Met meer dan 300 medewerkers begeleidt Proximedia België de mooiste avonturen op het internet!

Al vijftien jaar baseert Click+ zijn model op hetzelfde succesidee. Duizenden klanten profiteren van de kennis en expertise van een gemotiveerd en professioneel team.

Zin om het zelf te ervaren? Neem gerust contact op met ons team!