Google Partner Click+ is een erkende partner van Google

Click+: Kwalitatieve Google Partner!

Google Partner

Het merk Click+ heeft de officiële titel van «Google Partner». Het is dus een erkende Google partner. Met andere woorden, wanneer u met ons samenwerkt, werkt u met specialisten in onlinemarketing die het gebruik van de Google producten perfect beheren. Een must om een doelgerichte en nauwkeurige referentiëringscampagne te kunnen ontwikkelen.

Onze professionals verlenen u hun expertise in SEO en SEA om u te helpen uw doelstellingen te behalen. Ze zijn op de hoogte van de laatste innovaties. Het doel? Hun vaardigheden en knowhow in dienst stellen van uw project.

Bedrijf Google Partner: de voorwaarden die moeten worden vervuld!

Men wordt niet zomaar een Google Partner. Men moet verschillende fasen doorlopen om er te geraken, waaronder het officiële examen Google Ads basics, alsook een  examen gevorderd niveau. Click+ heeft haar beheersing van de Google principes ook aangetoond door kwalitatieve campagnes te realiseren. Het is ook belangrijk om geloofwaardig te zijn. Men moet een minimum uitgavenbedrag kunnen beheren (10.000 USD gedurende de laatste 3 maanden) en de gebruiksvoorwaarden van het programma aanvaarden.

Click+ stelt haar Google expertise tot uw dienst

De lancering van een Google Ads campagne schud je niet uit je mouw. Men moet de codes en regels van Google beheersen. Het is ook een must om de markt te kennen en de concurrentie te bestuderen. Indien u het avontuur wil aangaan, ontdek onze aanbiedingen! Klik hier