LANDINGSPAGINA’S handleiding

De landingspagina’s laten toe uw surfers te converteren naar klanten, door hen aan te zetten tot actie (lead).

Landing PageLandingspagina: een volledige audit

Elke landingspagina ontwikkeld door Click+ is gepersonaliseerd in functie van de behoeften van elke klant.

Hoe? Onze experts realiseren een volledige audit van uw onderneming en van de concurrentie binnen uw activiteitensector. Dit maakt het mogelijk om de omgeving waarin u evolueert te kennen, om samen een geschikte marketingstrategie te kunnen bepalen.

Doelstellingen en sleutelwoorden

Onze specialisten definiëren uw doelstellingen en bepalen uw sleutelwoorden en uitdrukkingen waarop u zich zal moeten positioneren. Op die basis creëren we 5 landingspagina’s ‘op maat’. Een homepagina om uw activiteit voor te stellen en de belangrijke elementen om uw bezoekers over te halen tot actie, te vermelden. Vier grondige pagina's om inhoud te ontwikkelen rond een sleutelwoord en een doelgebied.

Inhoud: een werk van professionals

De landingspagina’s worden opgemaakt door een professionele copywriter en ze bevatten een goed leesbaar call-tracking en een geïntegreerd en vereenvoudigd contactformulier. U geniet ook een Ads campagne met een vast maandbudget om ervoor te zorgen dat uw landingspagina’s optimaal gepositioneerd worden op de zoekmachines.

Om de impact van uw landingspagina’s te kunnen meten, bezorgen we u elke maand een rapport met het overzicht van het aantal leads, gegenereerd door uw campagne.