Een gevaarlijke virus doet de ronde


UPDATE: Wees nu ook op uw hoede voor de Cryptolicker LOCKY RANSONWARE. Enkele weken geleden deden wij een oproep om voorzichtig ze zijn met bepaalde e-mails die u ontvangt in uw mailbox. Wij hebben nu ondervonden dat de virus andere gedaantes aanneemt en op andere manieren uw Postvak IN komt terroriseren.

27 February 2017
Een gevaarlijke virus doet de ronde: Lees meer

Dossier Google 1: Hallo, mijn naam is Google

Als wij Google zeggen, denkt u hoogstwaarschijnlijk meteen aan de grootste zoekmachine op het internet. En u heeft geen ongelijk, want dat is Google zeker. Maar het bedrijf is meer dan alleen een robot die u een antwoord aan websites geeft op al uw zoekopdrachten. Google Inc. is het bedrijf achter de machine en heeft heel wat andere interessante tools, programma’s en bedrijven die u kent of zeker moet leren kennen.
27 January 2017
Dossier Google 1: Hallo, mijn naam is Google: Lees meer

Uw website delen = een groter publiek bereiken

U heeft een landingspagina en/of een Adwords campagne bij Click+, dan kan u er zeker van zijn dat ons team alles in het werk zet om uw website zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekmachines. Zij zorgen met andere woorden voor een goede SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising).

Maar u kan er zelf ook voor zorgen dat er nog meer mensen op uw website terecht komen! Weet u niet hoe? Geen nood, want u staat hier niet alleen in. Wij zijn er om u enkele interessante tips te geven!

26 January 2017
Uw website delen = een groter publiek bereiken: Lees meer

Pages