Een gevaarlijke virus doet de ronde

Opnieuw doet er een gevaarlijke virus de ronde: een Cryptolocker. Deze gevaarlijke e-mail wordt verzonden door criminelen en tast uw volledige computer aan.

Als u op een 'geïnfecteerde' link klikt, zal de Cryptolocker uw computer binnendringen en alle bestanden vernietigen.Wilt u uw documenten terug? Dan vragen de criminelen om een fikse som geld te betalen.

Doe het nooit! En klik vooral nooit op een link in verdachte e-mails.

Dit is wat wij nu weten over het virus:

<Afzender> 
27 February 2017
Een gevaarlijke virus doet de ronde: Lees meer

Dossier Google 1: Hallo, mijn naam is Google

Als wij Google zeggen, denkt u hoogstwaarschijnlijk meteen aan de grootste zoekmachine op het internet. En u heeft geen ongelijk, want dat is Google zeker. Maar het bedrijf is meer dan alleen een robot die u een antwoord aan websites geeft op al uw zoekopdrachten. Google Inc. is het bedrijf achter de machine en heeft heel wat andere interessante tools, programma’s en bedrijven die u kent of zeker moet leren kennen.
27 January 2017
Dossier Google 1: Hallo, mijn naam is Google: Lees meer

Uw website delen = een groter publiek bereiken

U heeft een landingspagina en/of een Adwords campagne bij Click+, dan kan u er zeker van zijn dat ons team alles in het werk zet om uw website zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekmachines. Zij zorgen met andere woorden voor een goede SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising).

Maar u kan er zelf ook voor zorgen dat er nog meer mensen op uw website terecht komen! Weet u niet hoe? Geen nood, want u staat hier niet alleen in. Wij zijn er om u enkele interessante tips te geven!

26 January 2017
Uw website delen = een groter publiek bereiken: Lees meer

Pages