Adwords wordt populairder maar tegelijk ook duurder

Cost-per-click, wat betekent het? De cost-per-click of cpc is het bedrag dat u aan Google betaalt wanneer een surfer uw advertentie aanklikt. Click+ klanten beschikken over een vast budget per maand dat door hun project manager over de dagen van de maand wordt verdeeld. Per dag heeft u dus een bepaald budget te besteden aan kliks.

Deze kost per klik wordt bepaald door een aantal factoren:
  • Het tijdstip
  • De kwaliteit van uw campagne
  • De voornaamste factor is de concurrentie op dat moment binnen uw bedrijfstak of activiteit.
12 October 2015
Adwords wordt populairder maar tegelijk ook duurder: Lees meer

“Omdat mijn website goed zichtbaar gemaakt wordt door Click+, heb ik via deze weg al veel klanten leren kennen.”

 ‘Abby Transmissies’ is gelegen in Hamme en is gespecialiseerd de reparatie van versnellingsbakken. De eigenaar, Hallak Abdelraouf, bij vrienden en kennissen beter bekend als Abby, moest dan ook niet ver zoeken naar een naam voor zijn zaak.

01 June 2015
“Omdat mijn website goed zichtbaar gemaakt wordt door Click+, heb ik via deze weg al veel klanten leren kennen.”: Lees meer

“Sinds de samenwerking met Click+ krijg ik krijg 5 of 6 e-mails per dag.“

Eikennest
’t Eikennest in Diksmuide is de ideale locatie voor feesten en evenementen. In de vakantiewoning kan u hier ook tot rust komen samen met uw familie. De eigenaars, mevrouw Vanoverberghe en echtgenoot, kregen een oude boerderij uit 1920 van de schoonouders. Als echte bourgondiërs houden ze wel van een feestje. Helaas moet er steeds iemand bob zijn. Dit inspireerde hen om deze oude boederij om te bouwen en als feestzaal te verhuren,  met slaapgelegenheid voor de gasten.

26 May 2015
“Sinds de samenwerking met Click+ krijg ik krijg 5 of 6 e-mails per dag.“: Lees meer

Pages