“Omdat mijn website goed zichtbaar gemaakt wordt door Click+, heb ik via deze weg al veel klanten leren kennen.”

 ‘Abby Transmissies’ is gelegen in Hamme en is gespecialiseerd de reparatie van versnellingsbakken. De eigenaar, Hallak Abdelraouf, bij vrienden en kennissen beter bekend als Abby, moest dan ook niet ver zoeken naar een naam voor zijn zaak.

01 June 2015
“Omdat mijn website goed zichtbaar gemaakt wordt door Click+, heb ik via deze weg al veel klanten leren kennen.”: Lees meer

“Sinds de samenwerking met Click+ krijg ik krijg 5 of 6 e-mails per dag.“

Eikennest
’t Eikennest in Diksmuide is de ideale locatie voor feesten en evenementen. In de vakantiewoning kan u hier ook tot rust komen samen met uw familie. De eigenaars, mevrouw Vanoverberghe en echtgenoot, kregen een oude boerderij uit 1920 van de schoonouders. Als echte bourgondiërs houden ze wel van een feestje. Helaas moet er steeds iemand bob zijn. Dit inspireerde hen om deze oude boederij om te bouwen en als feestzaal te verhuren,  met slaapgelegenheid voor de gasten.

26 May 2015
“Sinds de samenwerking met Click+ krijg ik krijg 5 of 6 e-mails per dag.“: Lees meer

Click+ stelt u een volledig en veilig softwarepakket voor uw bedrijf voor

Heeft u PC nodig voor de goede werking van uw bedrijf?  Geen probleem!

Als u dit wenst kan de huur van een PC in het contract opgenomen worden. Deze is uitgerust met Microsoft Office 365.

Office 365 geeft u toegang tot uw Word-,Excel- en PowerPoint documenten die u online opslaat. Met Office 365 bespaart u opslagruimte op uw PC, alles wordt in de cloud opgeslagen. U krijgt ook een Exchange e-mailaccount waarmee u online uw e-mails en agenda leest en beheert.

Ons aanbod bevat:
25 March 2015
Click+ stelt u een volledig en veilig softwarepakket voor uw bedrijf voor: Lees meer

Pages