“Omdat mijn website goed zichtbaar gemaakt wordt door Click+, heb ik via deze weg al veel klanten leren kennen.”

Abby Transmissies’ is gelegen in Hamme en is gespecialiseerd de reparatie van versnellingsbakken. De eigenaar, Hallak Abdelraouf, bij vrienden en kennissen beter bekend als Abby, moest dan ook niet ver zoeken naar een naam voor zijn zaak.

Abby herstelst alle mogelijke soorten versnellingsbakken, van automatische tot versnellingsbakken voor 4×4’s. Geen enkel type is voor hem onhaalbaar. Al op zijn 16de was Abby gepassioneerd door auto’s en versnellingsbakken. Zijn passie groeide verder uit tot zijn beroep. In slechts 4 jaar is zijn zaak zo succesvol dat hij verhuisde naar een groter terrein en momenteel op zoek is naar extra werknemers met dezelfde passie.

Dit succes dankt hij ook aan Click+. “Na een goed gesprek met een vertegenwoordiger van Click+, zag ik in dat een samenwerking interessant kon zijn voor mijn bedrijf.” vertelt Abby. “Omdat mijn website goed zichtbaar gemaakt wordt door Click+, heb ik via deze weg al veel klanten leren kennen.”

Abby deelt ook graag zijn ervaring met geïnteresseerde klanten: “Vaak krijg ik vragen over mijn mooie website. Dan moet ik eerlijk antwoorden dat een mooie website die goed onderhouden wordt, klanten opbrengt.” Dit onderhoud wordt gedaan door Click+.

Over de samenwerking met Click+ zei hij het volgende: ”Alles wordt goed opgevolgd. Af en toe belt mijn contactpersoon me met de vraag of er wijzigingen moeten gebeuren aan de website. Als dit zo is, wordt alles heel snel aangepast.”

Graag willen wij Abby Transmissies en mijnheer Abdelraouf bedanken voor het vertrouwen in onze diensten en wensen hen veel succes in de toekomst.Deze artikelen kunnen u ook interesseren!

Google || Een bedrijf dat een ware revolutie in ons dagelijks leven heeft ontketend
23/09/2019

Google Een bedrijf dat een ware revolutie in ons dagelijks leven heeft ontketend

Lees meer
Kalender 2019: Download de Click+ kalender
30/05/2019

Kalender 2019: Download de Click+ kalender

Lees meer
Eindejaarsfeesten: laat zien dat u om uw klanten geeft!
16/12/2018

Eindejaarsfeesten: laat zien dat u om uw klanten geeft!

Lees meer