Wie zijn we?

Het bedrijfClick+ werd onder de doopvont gehouden na een simpele vaststelling:  De meeste websites van KMO’s zijn amper zichtbaar op het internet. Ze bezitten vaak al een website, maar ze halen er geen commercieel voordeel uit.

Click+ biedt KMO’s daarom e-marketingoplossingen aan die hen een betere positie op het internet geven.  Om de best mogelijke diensten aan te bieden, heeft Click+ de officiële titel “Google Partner”. Wij zijn dus erkend als gecertificeerde partner van Google Adwords

Wat bieden wij u aan?

5 landingspagina’s

Een landingspagina is de webpagina waarop een internetgebruiker terechtkomt als hij/zij op een link klikt. Wij maken voor u een miniwebsite met 5 landingspagina’s op maat die als doel hebben de internetgebruiker te overhalen om een actie (contact, aankoop,...) te ondernemen. Elke landingspagina of bestemmingspagina is relevant voor een product of dienst die u onder de aandacht wenst te brengen. Een online advertentiecampagne die verwijst naar een goede landingspagina zal veel effectiever zijn.

Elke landingspagina bevat verschillende elementen die de bezoeker aanzetten om een actie te ondernemen (call-to-action). Dit kan zijn: een duidelijk zichtbaar telefoonnummer, een  geïntegreerd of simpel contactformulier of een chatmodule. 

De teksten van de landingspagina's worden opgemaakt door een professionele copywriter zodat de pagina ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Hierdoor kunt u genieten van een betere zichtbaarheid in de natuurlijke resultaten van zoekmachines.SEA-campagne op maat

Wij maken voor u een advertentiecampagne bij Google AdWords. Voor elke campagne, voorzien we meerdere advertenties zodat al uw producten en uw doelgroepen kunnen genieten van een aangepaste advertentie. Wij selecteren voor u de beste bestemmingspagina’s. Dit zijn de pagina’s waar de internetgebruikers op terechtkomen als ze op uw advertentie klikken.

Bovendien ontvangt u ook maandelijkse rapporten over de vooruitgang van uw campagne. Op die manier kunt u gemakkelijk de evolutie van uw campagne bijhouden. In de klantenzone van onze website kunnen al onze klanten de complete statistieken over hun adverentiein realtime bekijken.

Ten slotte bieden wij een uitstekende ondersteuning gedurende  de volledige doorlooptijd van het contract. Wilt u iets veranderen aan uw campagne of heeft u vragen over uw diensten? Onze medewerkers staan voor u klaar!

Een grotere zichtbaarheid met Bizbook

Bizbook is het eerste interactieve gastenboek in België. Op de website kunnen uw klanten u een score toekennen en een review over uw bedrijf nalaten. Via de tabletapplicatie kunt u zelf aan uw klanten vragen om hun mening te geven. U kan die dan verspreiden via uw eigen website of uw eigen sociale media. Lees er hier meer over.