Waarom u aanwezig moet zijn op Google Mijn Bedrijf

 Ontdek de voordelen van Google Mijn Bedrijf

Google My Business, zo heet de deze gratis dienst van Google in het Engels. Het programma is een hulpmiddel om uw lokale SEO-strategie te ondersteunen. Door hierop een account aan te maken, zal u verschijnen op Google Maps met de juiste gegevens, die u zelf kiest en zal u uw weergave van uw website in de zoekresultaten verbeteren.

Goed nieuws voor onze klanten, want wij maken voor hen allemaal dit account aan. Daarnaast helpen wij hen met de ondersteuning van de verschillende stappen van het proces.  Het enige dat u als klant moet doen, is ons de code doorsturen die u krijgt van Google via de post.

UW ZICHTBAARHEID VERHOGEN OP HET INTERNET IN ENKELE KLIKKEN

Klanten en prospecten zoeken vaak bedrijven op via Google Zoeken, Maps of Google+. Als u aanwezig bent via Google Mijn Bedrijf, zal u gemakkelijker door hen gevonden worden.
Als u zich registreert op deze handige tool wordt uw bedrijfsinformatie automatisch weergegeven op deze drie andere producten van Google. U moet dus maar één bewerking doen, om via 3 kanalen zichtbaar te zijn!

UW KLANTEN GAAN GERICHT OP ZOEK, GEEF HEN WAT ZE WILLEN

Zoekopdrachten worden meer en meer verricht via telefoons. Ook uw klanten zoeken een routebeschrijving naar een restaurant, de weg naar een winkel of een nieuwe leverancier via hun smartphone. We moeten dus niet verklaren waarom het voor u interessant is om als bedrijf meteen in het oog te springen. Via Google Mijn Bedrijf zal uw zaak meer verschijnen dan andere bedrijven. Het zou toch te zot zijn als u dan niet profiteert van deze gratis dienst!

GENIET VAN DE KRACHT VAN DE MENINGEN VAN UW KLANTEN

Niets wordt op het internet zo geapprecieerd als de review van een andere klant. Dankzij Google Mijn Bedrijf kan u uw klanten vragen om een mening achter te laten. Deze zal dan verschijnen op Google als mensen op zoek gaan naar u. Op deze manier zullen anderen een objectieve mening kunnen vormen over u en overgaan tot actie (u een bezoekje brengen, een aankoop doen,…).

Onze bronhttps://www.google.com/intl/nl/business/Deze artikelen kunnen u ook interesseren!

Google || Een bedrijf dat een ware revolutie in ons dagelijks leven heeft ontketend
23/09/2019

Google Een bedrijf dat een ware revolutie in ons dagelijks leven heeft ontketend

Lees meer
Kalender 2019: Download de Click+ kalender
30/05/2019

Kalender 2019: Download de Click+ kalender

Lees meer
Eindejaarsfeesten: laat zien dat u om uw klanten geeft!
16/12/2018

Eindejaarsfeesten: laat zien dat u om uw klanten geeft!

Lees meer