Waarom heb ik een Google Adwordscampagne nodig?

Het is voor elk bedrijf belangrijk dat hun website goed zichtbaar is en veel bezoekers ontvangt. Via Search Engine Optimization (SEO) kan je je website zo aanpassen dat het hoog staat in de natuurlijke resultaten op Google. Dat is echter tijdrovend, ingewikkeld en biedt weinig garanties op succes.

Een veel snellere manier om je website in de schijnwerpers te plaatsen, is een Search Engine Advertisement-campagne (SEA). Met een Google Adwordscampagne van Click+ komen je advertenties onmiddellijk boven en naast de zoekresultaten te staan.Internetgebruikers die op zoek zijn naar uw diensten en producten zullen jouw advertentie zien. Als zij hierop klikken, komen ze terecht op een 'landingspagina’. Deze moet verband houden met de advertentie en de bezoeker aanzetten om een actie te ondernemen, bv een bestelling plaatsen of een contactformulier invullen. Online advertenties zorgen er dus voor dat meer potentiële klanten uw website vinden. Uw verkoop en naambekendheid zullen hierdoor groeien.

Enkele klanten van Click+ vertellen hoe SEA-campagnes hun omzet deed stijgen:


" Ik ontvang tot 70 telefoontjes per maand dankzij mijn website en mijn Adwordscampagne. Ik ben dus heel tevreden over de samenwerking". Mr. Valkenborgh van Institut Annabelle.

Philippe vos, zaakvoerder van Vosco Cooling : « Ik had niet verwacht dat ik zo veel offerteaanvragen zou krijgen!”

" Mijn omzet is op enkele maanden tijd met 5% gestegen” - Patrick Heylen.


Hier kunt u onze referenties vinden.