Waarom een beroep doen op Click+

Een website, hoe mooi of functioneel die ook is, is nutteloos als er geen bezoekers zijn. Het rendement is dan immers veel te laag. U zult uw website moeten katapulteren naar de eerste pagina's van de zoekmachines. Een SEA-campagne van Click+ kan voor een grotere zichtbaarheid van uw website zorgen en potentiële klanten aantrekken.

Click+ is immers...
 

1.      Google Partner


Click+ is officieel een “Google Partner” en wordt dus erkend als betrouwbare partner van Google.


Eén van de voorwaarden om die titel te krijgen, is dat minstens twee medewerkers slagen voor een officieel Google Adwords examen op hoog niveau. Daarnaast is vooral de kwaliteit van de Adwordscampagnes van hoog belang.
 
“Click+ moedigt alle medewerkers aan om die kwalificatie te behalen. Een groot deel van onze medewerkers hebben al met succes de certificaten Search Advertising en Display Advertising behaald”, vertelt Emmanuel Wuyts, General Manager Click+.
 
Door beroep te doen op Click+, werkt u samen met specialisten die alles in het werk zetten om uw ROI te maximaliseren.

2.      Gespecialiseerd en Ervaren

Bij Click+ werken SEA-specialisten, die kunnen buigen over jaren ervaring in zoekmachine marketing. Door hun expertise maken ze mooie en effectieve  advertenties en campagnes.

Google geeft aan elke advertentie een Quality Score. Hierbij houden ze rekening met de relevantie van de advertentie, de zoekwoorden en de landingspagina. Hoe hoger de Quality Score, hoe lager de Cost Per Click (CPC). De SEA-specialisten van Click+ weten precies hoe je een advertentiecampagne zo efficiënt mogelijk maakt. Ze zullen dus meer waarde uit uw geld halen.

 

3.      Tijdsbesparend

Click+ maakt niet alleen uw campagne; wij beheren die ook van begin tot einde. Zo volgen we uw campagne nauwgezet op en stellen die indien nodig bij. Op die manier komen we tot de meest efficiënte formule die uw potentiële klanten zal aantrekken. U hoeft dus geen kostbare tijd in de SEA-campagne te steken. Wij zorgen voor alles.

4.      Abonnementsformule

Door de handige abonnementsformule van Click+ wordt de betaling gespreid. U betaalt een maandelijks vast bedrag en geniet van een doorlopende dienstverlening. 

Trefwoorden: