Uw SEO-SEA agentschap

Click+ is een Belgisch e-marketing agentschap dat kan bogen op een professioneel team en het Google Partner certificaat. We bieden aangepaste e-marketingoplossingen aan kmo's en zelfstandigen aan en verbeteren zo de positie van hun website in zoekmachines.Indien de klant een bestaande website heeft, raden wij betalende SEA oplossingen aan of SEO optimalisatie om zo de positie op zoekrobots te verbeteren. Indien nodig zullen wij een compleet pakket aanbieden, inclusief het opzetten van een website die geoptimaliseerd zal worden voor SEO en Adwords campagnes om uw aanwezigheid te stimuleren in de betalende resultaten van zoekmachines.

Click+ heeft technieken ontwikkeld die toelaten om het aantal conversies (oproepen en e-mails) die binnenkomen via uw website bij te houden. Op deze manier kan u rechtstreeks het rendement van uw weboplossing nagaan. 

Door onze know-how en professionaliteit is Click+ onmisbaar geworden voor de projecten van kmo's en zelfstandigen. We bieden hen namelijk acties op maat aan en zetten alles in het werk om de vooropgestelde doelen te bereiken. Daarnaast genieten wij van de ondersteuning en de multidisciplinaire expertise van Proximedia, de grootste Europese groep in het aanbieden van digitale marketingoplossingen voor kleine- en middelgrote ondernemingen. 

Ons e-marketingagentschap staat klaar om al uw vragen over de zichtbaarheid van uw bedrijf op het internet te beantwoorden. Of het nu gaat om Search Engine Advertisement of Search Engine Optimization, wij staan voor u klaar.