Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO)of zoekmachine optimalisatie is een verzameling van technieken en knowhow die helpen uw website te stuwen naar een betere positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. De natuurlijke resultaten verschijnen in het centrale en belangrijkste deel van de resultaten.
Een SEO-campagne is anders dan een SEA-campagne waar de link naar uw website in een advertentie verschijnt.

Onze specialisten verbeteren de positie van uw website in zoekmachines. Om dit te bereiken maken ze gebruik van zowel Offpage optimalisatie en Onpage optimalisatie.

Onpage Optimalisatie

Deze techniek houdt in dat verschillende elementen van webpagina zo gestructureerd worden opdat ze kan gevonden worden door zoekmachines via zeer specifieke zoekwoorden en –zinnen. Onze specialisten optimaliseren dus de ‘kwaliteit’ en de ‘relevantie’ van uw website door de tekstuele inhoud te bewerken. Indien nodig creëren wij nieuwe inhoudspagina’s waarvan de teksten opgemaakt zijn door professionele copywriters. Iedere pagina zal geoptimaliseerd zijn voor één goed gekozen trefwoord.

Wij optimaliseren ook de URL’s en de meta-tags van uw webpagina’s. Daarnaast ontwikkelen we ook een 'inlinking’-strategie die uw pagina’s onderling linkt via specifieke en interessante uitdrukkingen. Hiermee verbetert u ook uw ranking in de natuurlijke zoekresultaten.

Offpage optimalisatie of netlinking?

Dit is het optimaliseren van de 'populariteit’ van uw website. Hiervoor schrijven onze specialisten uw website in in de beste externe websites (bedrijfsgidsen, persberichtwebsites,...) . Ze maken ook een strategie op om links uit te wisselen en dus zo veel mogelijk kwaliteitsvolle links naar uw website te behalen.

We sturen u een driemaandelijks rapport en een gedetailleerd jaarlijks overzicht. Zo blijft u op de hoogte van de positie van uw website voor de gekozen trefwoorden. Op deze manier kunt u direct de effecten van onze optimalisatie waarderen. Wij zullen u ook een jaarlijks verslag sturen.
U wilt de ranking van uw website in de natuurlijke zoekresultaten van Google boosten? Aarzel dan niet langer en contacteer ons! Wij geven u een gratis offerte op maat zonder verdere verplichtingen.