Landingspagina's: de voordelen op een rijtje

Een landingspagina geeft u de kans om potentiële klanten aan te trekken en hen voornamelijk aan te zetten tot actie. Er zijn aan onze landingspagina's nog tal van andere voordelen verbonden:

Getest Design

Dankzij onze geteste designs, worden uw bezoekers niet snel afgeleid van het uiteindelijke doel van de pagina, namelijk: u contacteren. Onze templates hebben daarenboven ook bewezen dat ze voor een goede conversieratio zorgen. Bekijk hier alvast enkele van onze templates. 

Contactformulier

Wij implementeren duidelijke contactformulieren op uw minisite. Zo is het voor de bezoekers duidelijk dat zij contact met u kunnen opnemen via deze website of u kunnen telefoneren.

      

Meetbaarheid

Alles is meetbaar op uw landingspagina’s: het aantal contactaanvragen en het aantal bezoekers. Wij volgen voor u ook goed op hoeveel mensen er u gebeld hebben. Al deze statistieken ontvangt u maandelijks in uw mailbox. Wilt u weten hoe u uw statistieken moet interpreteren? KLIK DAN HIER.

Uw adwordscampagne en Landingspagina’s worden op elkaar afgestemd.

Een Adwordscampagne heeft altijd een bepaalde structuur. Dankzij ons professioneel team en hun ervaringen weten zij perfect hoe ze uw campagne goed laten werken en daarmee ook goede kwaliteitscode ’s krijgt van Google. Het team zorgt ervoor dat uw landingspagina goed gestructureerd is en u voor elk thema een aparte pagina heeft.

De laatste SEO richtlijnen worden op de voet gevolgd

Het team van Click+ heeft zich ook gespecialiseerd in SEO. We beschikken over een professioneel team van copywriters die teksten schrijven die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines en we volgen de laatste trends altijd goed op.

Uw pagina’s worden geoptimaliseerd

Elke pagina op uw minisite is geoptimaliseerd en krijgt één regionaal trefwoord dat goed scoort in uw regio. Zo gaat Click+ op zoek naar de trefwoorden die het meest opgezocht worden.
Trefwoorden: