Landingspagina

U bezit al een website, maar u weet niet of die rendabel is? Click+ biedt u de creatie van 5 landingspagina's aan.


Wat is een landingspagina?


De landingspagina is de pagina waarop de internetgebruiker terechtkomt nadat hij op een online advertentie klikt.

Deze pagina is volledig aangepast aan het gewenste doelpubliek en geoptimaliseerd rond een specifiek thema. Het enige doel van de pagina is de internetgebruiker  te overtuigen en tot actie aan te zetten (verkoop, inschrijving, download, contact).

Uw landingspagina zal de conversion rate van uw website verhogen en uw online verkoop en winst maximaliseren. Hier enkele voorbeelden van landing pagina's:

Deze landingspagina's staan los van uw eigen website.

Hoe gaan we te werk ?


Het eerste dat we doen is een complete audit van uw bedrijf en de concurrentie in uw sector uitvoeren. Vervolgens definiëren we samen met u uw doelstellingen en bepalen we de keywords en  de belangrijkste uitdrukkingen die het beste resultaat zullen opbrengen. Ten slotte creëren we 5 landingspagina’s op maat. Deze worden opgemaakt door een professionele copywriter. Deze zullen een duidelijk telefoonummer, een contactformulier en een chatmodule bevatten. U geniet ook van een Adwordscampagne met een vast maandelijks bedrag die ervoor zorgt dat uw landingspagina’s goed zichtbaar zijn bij zoekmachines..Waarvoor dient een landingspagina ?


Het hoofddoel is een bezoeker van uw website om te zetten in een potentiële klant en dus een product of dienst te verkopen.

Een landingspagina kan verschillende functies en vormen hebben:
  • Aanvraag voor informatie
  • Aanvraag voor een offerte
  • Reservatiesysteem
  • Download van documenten