Vertrouw op Click+, ook voor uw reeds bestaande online advertenties

U maakt zelf al reclame voor uw bedrijf via Google Adwords? Ook dan kan Click+ u van dienst zijn.

Laat het dagelijkse beheer en onderhoud van uw Adwordscampagnes over aan onze specialisten. Click+ is Google Partner. Om dit certificaat te behalen moeten we voldoen aan een groot aantal voorwaarden en kwaliteitsvereisten. Onze medewerkers hebben een uitgebreide opleiding Google Adwords gevolgd, examens van Google afgelegd en de nodige certificaten behaald.

Waarom zou ik samenwerken met Click+?

  • U bespaart veel tijd die u beter kunt besteden aan uw eigenlijke werk: uw zaak leiden en goede producten en diensten verzorgen voor uw klanten.
  • Wij halen voor u een hoger rendement uit uw budget. Onze ervaren medewerkers optimaliseren uw lopende campagne en monitoren de resultaten zorgvuldig om die indien nodig bij te werken.
  • Wij overleggen met u voor de beste actie voor uw bedrijf. Zo wordt een beslissing nooit ondoordacht genomen en houden wij rekening met uw budget.

Het beheer van uw bestaande Adwordscampagne gebeurt steeds volgens uw wensen. Om te bepalen of Click+ een meerwaarde voor u zal zijn, voegen we uw Adwordscampagne tijdelijk toe aan ons klantencentrum, een centrale beheersmodule voor alle campagnes van onze klanten. Hiervoor volstaat het de unieke Google ID van uw Adwordsaccount door te geven en onze uitnodiging tot toegang in uw account te aanvaarden.

Op basis hiervan analyseren wij in welke mate we een meerwaarde kunnen bieden voor uw bedrijf. Na deze analyse verwijderen we zelf onze toegang tot uw account. Tenzij u besluit om met ons in zee te gaan natuurlijk.

Wilt u meer informatie over wat Click+ voor uw bedrijf kan betekenen? Hoe wij uw Adwordscampagne kostenefficiënter maken? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vertel ons over je online advertenties...
To prevent automated spam submissions leave this field empty.