Meningen van tevreden klanten

De ervaring van onze klanten is erg belangrijk en laat ons toe om voortdurend ons aanbod aan hun noden aan te passen. In kader hiervan neemt de Proximedia groep regelmatig tevredenheidsenquêtes af. Ontdek hieronder een selectie van reviews die de mening over Click Plus van enkele tevreden klanten weergeeft. 

Nadine Druet van SEPIWij hebben het genoegen gehad om Nadine Druet te ontmoeten, een zelfstandige secretaresse en klant van Click+ sinds 2009. Ze houdt zich bezig met ... Lees hier meer.

Dries KOPPENOL: zeer tevreden met de persoonlijke opvolging

Datum: 28 januari 2016
Klant: Dries KOPPENOL

Bedrijf: Poetshulpnodig
Hun ervaring: Ik heb een zeer positieve ervaring met Click+. Sam Elen, Adwords expert bij Click+, is een persoon die durft mee te denken in ons verhaal en ondersteunt ons steeds waar nodig. Ik ben heel blij met de persoonlijke en gerichte begeleiding die ik krijg bij Click+. Sinds de herwerking met Click+ is er een grote verbetering merkbaar in de resultaten van onze campagnes.

Institut Annabelle ontvangt 70 telefoontjes per maand via de landingspagina’s van Click+

Datum: 27 oktober 2014
Klant: Marc Valkenborg
Bedrijf: Institut Annabelle
Hun ervaring: We werken vooral met mond-tot-mondreclame, maar ik begreep al snel dat het ook belangrijk is om ook online aanwezig te zijn. We hadden al een website, maar die bracht niet veel op. Daarom deed ik dus een beroep op de specialisten van Click+. Hun werk draagt vruchten, want nu ontvang ik vaak 70 telefoontjes per maand dankzij mijn landingspagina’s en de Adwordscampagne. Ik ben dus heel tevreden van onze samenwerking.

Philippe VOS: "Ik ontvang meer aanvragen via mijn website dan ik verwacht had"

Datum: 14 oktober 2014
Klant: Philippe VOS
Bedrijf : Vosco Cooling
Hun ervaring: Ik krijg een mooi aantal aanvragen en e-mails binnen via de website, meer zelfs dan ik verwacht had !
 

Alain HAINAUT: "Ik heb meerdere contracten binnengehaald dankzij Click+"

Datum: 19 december 2013
Klant: Alain HAINAUT
Bedrijf : Brabant & Bruxelles Toitures
Hun ervaring: Sinds de creatie van mijn Adwordscampagne wordt mijn website zeer vaak bezocht. Deze resultaten zijn ook meetbaar, daar ik meer offerte aanvragen en contracten binnen krijg. Het is een duidelijke verandering en meerdere klanten contacteren mij nadat ze mijn website op het internet gezien hebben. 

Didier Renty

Datum: 14 juni 2013
Klanr: Didier Renty
Bedrijf : Achat Or Maxi
Hun ervaring: Sinds mijn Adwords-campagne is opgezet, ontvang ik dagelijks telefoontjes van mensen die geïnteresseerd zijn in mijn diensten. Over het contact met de werknemers van Click+? Ze kunnen de zaken goed uitleggen en ik kan ze altijd vlot bereiken.Wilt u meer reviews lezen van onze klanten? Raadpleeg dan hier ook de meningen van Click+ klanten.