Een hogere positie in Google?

U wil verschijnen in de zoekresultaten bij Google?

Click+ biedt u zijn expertise aan om een goede positie te verwerven bij Google. Ons team bezit een jarenlange ervaring in SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine marketing) en Google Adwords . Bovendien zijn wij een Google Adwords Certified Partner.

Wij geven voorrang aan natuurlijke technieken die aanbevolen worden door Google. Om een goede positie te krijgen in die zoekresultaten, moet uw website vooral enkele belangrijke criteria respecteren.

Googlebot, de indexatierobot van Google, moet kunnen navigeren in alle pagina’s van uw website zonder blokkerende factoren tegen te komen (javascript links, flash, frames,...) . Daar moet hij een rijke, originele inhoud vinden die relevant is voor de internetgebruikers.

De inhoud van uw website is dus van primordiaal belang voor een goede positie in Google.

Al deze optimalisatietechnieken worden op uw website zelf (inhoud, meta-tags,...) toegepast en vormen samen ‘On Page optimalisatie”.

Hierna voeren we een ‘Off Page optimalisatie’ uit. Dit is de populariteit van uw website doen groeien op Google. Dit kan bereikt worden door de creatie van backlinks (links naar uw website) op andere sites, zoals blogs, online gidsen, ...

Met deze technieken kunt u een goede positie verkrijgen in de natuurlijke zoekresultaten van Google.