Onze klanten aan het woord: TOSEP


ToSep is uw specialist in schilderwerken in Balen. Dit bedrijf biedt u verschillende prestaties aan voor uw woning zoals straalwerken, behangwerken, gyprocwerken en gevelreiniging. ToSep levert al haar klanten het nodige advies om een prachtig en professioneel resultaat te bekomen. Als uw binnen- of buitenmuren aan opfrissing toe zijn, neem dan snel een kijkje op hun website en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Tom Weckx, zaakvoerder van de firma ToSep nam de tijd om zijn ervaring met Click+ te delen.

Wij maken van de gelegenheid gebruik om meneer Weckx te bedanken voor zijn getuigenis.

Hoe begon uw samenwerking met Click+?

"Een vertegenwoordiger van Click+ is bij ons langs geweest en heeft ons aangename voorstellen gemaakt. Wij besloten om een website te laten maken dat gepaard gaat met een Google Ads campagne, omdat de adviezen die we kregen goed en duidelijk waren."

Hoe verloopt uw samenwerking met Click+?

"Ik ben zeer tevreden van mijn website . Ik zou meer foto’s  moeten doorsturen om ons werk te tonen maar daar heb ik momenteel weinig tijd voor. Daarnaast heb ik regelmatig contact met mijn projectleider en krijg ik maandelijks de statistieken. Tot nu toe houdt Click+ zich aan de afspraak en alles verloopt goed."

Zou u Click+ aanbevelen aan andere ondernemers?

"Op al de vragen of mails dat ik toestuurde, kreeg ik onmiddellijk antwoord. Ik zou Click+ dus zeker aanbevelen omdat ze een goede dienstverlening bieden. Ik nam trouwens deel aan hun referentie-actie."

Wilt u meer te weten komen over To Sep? Bezoek dan zeker eens de website!

ToSep 
Paddekuil 4
2490 Balen
014 96 02 26
29 Oct

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.