Onze klanten aan het woord: Dakwerken GalvezVoor installatie of renovatie van uw dak moet u bij Dakwerken Galvez zijn. Eigenaar Rudy Galvez stelt u zijn 20 jaar ervaring ter beschikking in Stekene. U kan ook bij hem terecht voor het plaatsen van dakvensters met of zonder rolluiken. Maak ook van de gelegeheid gebruik om het warmteverlies van uw huis aan te pakken. Dakwerken Galvez zorgt voor het plaatsen van isolatie en het afwerken van uw zolder. Rudy werkt enkel met de beste kwaliteitsmerken. En denk eraan, een onderhouden dak is een dak dat lang meegaat.

Eigenaar Rudy Galvez geeft zijn mening over zijn samenwerking met Click+.

Hoe is uw samenwerking met Click+ begonnen?

"Ik werkte bij een klant in Hoboke. Een Click+ vertegenwoordiger nam er foto's. Na wat opzoekingswerken op Google, nam hij contact met mij op. Na eninge uitleg te hebben gekregen over de producten en diensten, heeft hij mij overhaald."

Waarom besloot u een website te laten maken?

"Ik had een website nodig. Tegenwoordig draait alles rond een website. Als de mensen iets nodig hebben gaan ze inlichtingen zoeken op internet. Vandaag zijn wij er ook aanwezig."

Hoe verloopt uw samenwerking met Click+?

"Ik heb er geen klachten over. Ik heb vorige week nog een aanvraag tot offerte gekregen en deze week nog een.
Ik mag niet klagen, het werkt goed. Het project is goed verlopen, ik heb regelmatig contact met mijn projectleider."

"Ik zou Click+ aanbevelen omdat ik echt tevreden ben en tot nu toe verloopt alles zoals het moet verlopen. Zou ik een score moeten geven, zou ik een 5/5 geven. Ik ben daar eerlijk in."

Wilt u meer te weten komen over Dakwerken Galvez? Bezoek dan zeker eens de website

Rudy Galvez
Elfnovemberstraat 2
2170 Merksem


08 Oct

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.