Grondwerken Kurt Van Thielen


Grondwerken Kurt Van Thielen, gelegen te Olen, is een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken. Deze firma zorgt voor diverse werkzaamheden zoals riolerings- en verhardingswerken. Gaat u in zee met deze specialisten, dan garanderen zij u een hoogwaardige uitvoering van alle projecten door te werken met de meest duurzame en kwaliteitsvolle materialen.  

Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van al hun vakmensen en een aangepaste machinepark zorgt Grondwerken Kurt Van Thielen ervoor dat alle opdrachten rechtstreeks, snel en vakkundig worden uitgevoerd aan een betaalbare en correcte prijs. Wenst u een gratis offerte te verkrijgen? Of wilt u een vrijblijvend bezoek? Neem dan contact op met deze firma.

Hoe leerde u Click+ kennen en waarom besloot u gebruik te maken van onze diensten?

"Een vrouwelijke medewerker Click+ is bij ons op bezoek geweest. Op dat ogenblik vond ik het heel interessant daar we onze kennis aan mensen konden overbrengen. En dat die op hun beurt zich meteen konden registreren. Daarom dat we de beslissing namen om van jullie diensten gebruik te maken.

Na de uitwerking van ons project kregen we heel wat aanvragen binnen – zo een vijftal per maand. Momenteel geven we toe dat dit sterk gedaald is, naar amper twee aanvragen per maand."

Zou u Click+ aanbevelen?

"De diensten van Click+ zouden wij zeker aanraden daar de website voldoet aan al onze behoeften en het hele project vlot verliep. De aanvragen op zich zouden wel meer mogen binnenkomen, maar we denken dat we hiervoor samen wel een oplossing kunnen vinden."

Grondwerken Kurt Van Thielen
Kijnigestraat 16
2250 Olen
014 96 04 09

http://www.kurt-grondwerken.be/

23 Nov

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.