Pack All In One

In onze formule ‘Landingspagina + SEA + SEO ’ zit het volgende:
 

1.      De creatie van een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines

Click+ maakt voor u een geoptimaliseerde site die uw bedrijf presenteert (homepagina) en met 5 landingspagina’s die uw belangrijkste diensten en producten voorstelt.

Iedere landingspagina is geoptimaliseerd voor een welbepaalde zoekterm zodat die gemakkelijk terug te vinden is via een zoekmachine. Deze geoptimaliseerde pagina’s zijn de toegangspoort voor surfers en zoekmachines.

Om dit doel te bereiken bepalen onze specialisten samen met u de termen waarop u gevonden wilt worden. Ze gebruiken optimalisatie technieken (o.a.netlinking ) en onze copywriters schrijven de teksten van uw landingspagina’s volgens de bekende AIDA-methode.

De AIDA- methode

A : Attention  | Trek de aandacht van de internetgebruiker
I : Interest| Wek de interesse
D : Desire | Doe hen verlangen
A : Action | Zet aan tot actie
 

2.      Ergonomisch en professioneel design

Uw landingspagina’s hebben een ergonomisch design dat speciaal opgesteld is om bezoekers een actie te laten ondernemen. Er staan dus duidelijke call-to-actions, contactformulieren en telefoonnummers op de pagina’s.
 

3.      Ken uw aantal prospecten

Dankzij uw landingspagina’s kent u het exacte aantal leads en kan u dus uw ROI (return on investment) verbeteren. U traceert uw contacten die zowel van de contactformulieren en de telefoon komen.
 

4.      De creatie, configuratie en beheer van uw Adwordscampagne

Click+ maakt en beheert uw Adwordscampagnes. Deze worden opgebouwd rond zoektermen en uitdrukkingen die relevant zijn voor uw activiteit. Uw advertenties verschijnen dan bij zoekresultaten die verband houden met die zoektermen.
De ontwikkeling van een Adwordscampagne omvat vooral het bepalen van de relevante zoektermen, de opmaak van de advertenties en het vastleggen van de parameters van de campagne (de geografische dekking, doelpubliek, publicatietijdstippen, ...)
 

5.      Maandelijkse rapportage van resultaten

Wij sturen u iedere maand een rapport met de resultaten van uw landingspagina’s. Dit rapport informeert u over het aantal bezoekers, hoeveel leads u ontvangen heeft, etc.
Deze gegevens worden maandelijks via e-mail verzonden, maar u kan ook altijd uw statistieken raadplegen in onze klantenzone.

Trefwoorden: