Packs SEA

Click+ loodst uw doelpubliek naar uw website met onze geoptimaliseerde Adwordscampagnes. Surfers die uw producten of diensten zoeken zien onmiddellijk uw advertenties.
 

Wij bereiken uw doelpubliek

Ons Adwordsteam kiest de meest gepaste zoektermen voor uw activiteit en bepaalt samen met u de verschillende aspecten van de campagne:

  • De taal van de gebruikers
  • De doelregio
  • Het tijdschema voor de verspreiding van de advertenties
  • Niet-relevante uitdrukkingen en termen
  • etc.
 
Als de parameters bepaald zijn, maken onze specialisten uw advertenties. Hierbij houden ze rekening met de gekozen zoektermen. Een relevante, opvallende advertentie trekt immers potentiële klanten aan en vermijdt minder geïnteresseerde bezoekers.

Beheer uw advertentiebudget

Als uw partner op het internet helpt Click+ u bij het beheer van uw advertentiebudget. Neem contact op met onze commerciële dienst om de formule te kiezen die het best bij uw noden past.
 

Haal het beste uit uw Adwordscampagne:

Met een online advertentiecampagne via het platform Adwords kunt u:
  • Meer potentiële klanten aantrekken
  • Uw zichtbaarheid op het internet vergroten

Om u voortdurend op de hoogte te houden over de positie van uw website bij de gekozen zoektermen, sturen wij u maandelijks een gedetailleerd rapport op.

Google Partner

Als specialist in het beheer van Google Adwordscampagnes heeft Click+ het certificaat ‘Google Partner’. Dit certificaat verzekert u van een ervaren en professionele samenwerking. De meeste van onze medewerkers hebben al een diploma Adwords en iedereen volgt regelmatig opleiding om op de hoogte te blijven van de recentste ontwikkelingen.

Doe een beroep op een agentschap gespecialiseerd in Adwords en optimaliseer uw return on investment.